Новини от област Стара Загора и България

ВМРО - Стара Загора с акция "Развей българското знаме"

ВМРО - Стара Загора с акция Развей българското знаме
Divident.€U Divident.€U

Над 1000 български знамена подариха на жителите на Старозагорска община младежите от ВМРО - Стара Загора в акция "Развей българското знаме", посветена на националния празник на България - 3 март.

Заедно с младежите знамена подаряваха и народният представител Александър Сиди заедно с общинския съветник на войводите Антон Андонов. Минувачите приемаха българското знаме с благодарност и нескрит възторг от чудесната инициатива на младежите, както и с обещанието, че на 3 март непременно ще развеят знамето от прозореца или балкона на своя дом.

А най-младият общински съветник в местния парламент на Стара Загора - Никола Чакалов, освен знамена подари и патриотични мартенички с българския триколоьор на децата и колектива на детска ясла "Кокиче".

Правим го, защото със сърцата си вярваме, че България е над всичко, а радостта на съгражданите ни от подареното знаме ни убеждава, че мислим по един и същи начин и вървим в правилната посока, каза Никола Чакалов и увери, че тази акция ще се превърне в традиция.

Коментари към новината

Още новини от Общество