Новини от област Стара Загора и България

Мария Динева: Не съм оптимист в икономически план за 2021 година

Мария Динева: Не съм оптимист в икономически план за 2021 година
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

В последните дни на отминаващата 2020 година разговаряме за равносметката и очакванията от новата година с председателя на Общинския съвет в Стара Загора, Мария Динева:

- Г-жо Динева, каква беше за Вас 2020 година?
- Трудна, но я изпращам с благодарност. Здрава съм, близките ми хора са добре и до мен. Вярно, ограниченията през годината бяха повече отколкото приемам. И на мен, както и на повечето хора, ми се наложи да намаля темповете на работа и да създам различна от обичайната организация. Вярвам, че общо взето успях.

- Кое беше най-голямото предизвикателство?
Цялата година си беше предизвикателство. Най-трудно ми беше да намеря баланс между работата, ангажиментите си като председател на общински съвет и личните си и семейните задължения. И всичко това, в условията на извънредна ковид ситуация и дистанционно обучение. В работата ми в Общинския съвет на Стара Загора най-голямо предизвикателство бяха онлайн заседанията, но се оказа, че притесненията ми са били излишни.

- Какви са очакванията Ви за 2021 година?
Очакванията ми не са никак оптимистични. За съжаление тепърва всички ще усетим последствията от извънредното положение. Имам предвид в чисто икономически план. Дай Боже всички да сме живи и здрави и да имаме сили бързо да се възстановим.

- Къде ще посрещнете Новата година?
- Вкъщи, в много тесен приятелски състав.

Коментари към новината

Още новини от Общество