Новини от област Стара Загора и България

Искра Михайлова от Възраждане: Ще победим в Стара Загора, а след това и в цялата страна

Искра Михайлова от Възраждане: Ще победим в Стара Загора, а след това и в цялата страна
Съдържание от ПП Въэраждане Съдържание от ПП "Въэраждане"

Кандидатът за депутат и народен представител в последните четири Парламента Искра Михайлова заяви своята увереност, че Възраждане може да бъде втора политическа сила на национално ниво след предстоящите избори. По нейните думи вече в много региони партията задминава ГЕРБ като нива на доверие.

„Има страх от Възраждане, защото ние не сме част от статуквото, не се страхуваме и работим честно за страната си. В някои общини буквално няколко ни гласа ни делят от това да бъдем партията с най-голяма подкрепа. Това е изключително тежък процес и системните медии имат много голяма вина за това. Няма нищо общо между проблемите на обикновения българин и това, което се опитват да говорят политиците от партиите във властта.

Абсолютно невъзможно е Възраждане да бъде част от управление с ГЕРБ и ДПС. Българският народ малко по малко разбира, че в наше лице има своето автентично представителство в Народното събрание и е въпрос на време всичко това да даде резултат. Ние сме последователни, търпеливи и напълно разбираме негативното отношение на голяма част от нашите съграждани към политическия процес.
От 10 години изграждаме нов политически модел и целим да постигнем коренна промяна в начина на работа на партиите в България. Ако успеем, българите ще имат много по-голямо доверие в политическата система като цяло – нещо което в момента е на критично ниски нива.“

Платена публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари към новината

Още новини от Политика