Новини от област Стара Загора и България

Концерт на Графа и тържествена заря събраха стотици новозагорци в празничната вечер на Петковден

253 16/10/2024 11:41 Общество България
Концерт на Графа и тържествена заря събраха стотици новозагорци в празничната вечер на  Петковден
Divident.€U Divident.€U

Културната програма по повод празника на Нова Загора достигна своята кулминация в есенната вечер на 14 октомври - Петковден. Стотици новозагорци и гости на града се събраха пред НЧ „Д. П. Сивков – 1870“, за да се насладят на концерта на обичания поп изпълнител, композитор и музикален продуцент Владимир Ампов - Графа. Харизматичният поп певец има повече от 20 Топ Тен сингли в българските класации и безспорни № 1 хитове като: „Дим да ме няма“, „А дано, ама надали“, „Както Иска“, „Невидим“, „Никой“, „Чуваш ли ме“, „Враг“, „Слънце в очите ти”, „Давам всичко за теб”, „Седемте езера”, „Заедно”, „Искам те”, „Ако има рай”, „Крадена любов”, „Най-щастливият човек” и др. На новозагорската публика той поднесе, както своите златни хитове, така и най-новите си парчета.

В знак на благодарност за създадената от него празнична атмосфера беше красивият букет от цветя, поднесен му лично от кмета на Общината г-жа Галя Захариева.

За поредна година, въздействащ финал на двуседмичната програма по случай Петковден беше изумително-сияйната заря. Тази година тя бе на фона на музиката на Група ETNOTIX - новото явление за българската музикална култура.

Коментари към новината

Още новини от Общество