Новини от област Стара Загора и България

Готвим вкусни ястия, супи или шкембе за минути с новите желирани меса от „Майстор Гош“

Готвим вкусни ястия, супи или шкембе за минути с новите желирани меса от  Майстор Гош
Съдържание от Брадърс Комерс Съдържание от "Брадърс Комерс"

Да приготвиш любимата си пилешка супа или шкембе чорба само за 20 минути, при това без да отстъпват по абсолютно нищо като вкус или качество, е мечта на всяка домакиня или готвач в елитно заведение. Това вече е напълно възможно с новата гама от желирани продукти от месо на марката „Майстор Гош“, създадена от „Брадърс Комерс“ за производство на качествени храни по собствени рецепти.

Търговецът на едро на хранителни продукти „Брадърс Комерс“ отново е усетил потребностите и пулса на пазара и е отговорил на тях по най-добрия начин, влагайки в „ръкав“ прясно телешко шкембе, саздърма, свинска пача, варени свински уши, свински език, джолан, пилешко филе, които са желирани в собствения си колаген. Така месата запазват отлично вкусовите си качества и са лесни за приготвяне.

Саздърма

Добрата идея „Нещата, които правим под наша марка винаги са по-различни от онова, което се предлага масово на пазара. Създадохме тези продукти на първо място заради хорека сегмента. Идеята беше да улесним нашите партньори от заведенията за хранене. Желираните продукти в удобна опаковка им позволяват да готвят бързо и лесно храна с отлично качество. При това не е задължително персоналът, който приготвя ястията да бъде висококвалифициран“, казва Георги Георгиев, съсобственик в „Брадърс Комерс“.

Новите желирани продукти на „Брадърс Комерс“ по-скоро се доближават до су вид готвенето. „Това е нискотемпературно готвене във вакуумна среда, отколкото до масово разпространените желирани продукти“, обяснява Георгиев.

Варен свински език

Ако при други подобни на външен вид продукти на пазара желирането става с желатин, то при продуктите на „Брадърс Комерс“ желирането се постига на основата на колагена в самите продукти. Благодарение на това бульонът има истински вкус. „Постигнахме този отличен резултат след много опити в съвместна работа с най-добрите кулинарни специалисти “, подчертава другият съдружник – Теньо Георгиев.

Желирането на месните продукти се извършва в професионална среда в цехове за месопреработка на фирми-партньори на „Брадърс Комерс“. Компанията работи с повече от 7 утвърдени месопреработвателни предприятия, които произвеждат висококачествени продукти по техни рецепти – в случая с марката „Майстор Грош“
Тези предприятия са както на територията на България, така и в ЕС. Така желираните продукти на „Брадърс Комерс“ се произвеждат както в България, така и в Испания, Италия или Германия.

Желирани свински уши

Гаранция за качество Качеството на новите ни продукти е гарантирано чрез изпитана система за контрол на влаганите продукти и спазване на технологичните процеси. „Нашите марки се произвеждат по наши технологии, с наши суровини и наши рецептури. Участваме в цялостния процес и това е гаранция за винаги отличния резултат“, категорични са собствениците на „Брадърс Комерк“ Теньо и Георги Георгиеви.

Сред най-търсените желирани продукти в България е телешкото шкембе на „Брадърс Комерс“. То е и сред най-консумираните продукти не само в България, но и в Испания, Италия, Турция, Гърция, Франция и Германия.
„Разговаряйки с партньорите ни от заведенията, се уверихме че при варенето на шкембе освен суровината са много важни и времето, и начинът на сваряване на шкембето“, казва Георгиев.

Варено телешко шкембе

Има два начина за почистване на телешко шкембе - физически и химически. Решихме шкембето, което използваме в продуктите си, да бъде физически почиствано. Така запазваме естествената му мазнина, от която става вкусния бульон“, разкриват от „Брадърс Комерс“. Така търсеното в момента на пазара желирано телешко шкембе се произвежда в немски завод. Немците го кръщават „Брадърс шкембе“ и намират много добър пазар на този продукт и в Италия, и в Полша.

Преди да бъде желирано шкембето се вари при реални условия, желира се благодарение на колагена в него. Шкембе чорбата става само за 20 минути и има отлични качества и вкус!

Освен за популярната чорба, желираното шкембе се запича отлично и на фурна с кашкавал и масло.

Всеки, който иска да види рецептите, предложени от „Брадърс Комерс“ може да направи това в сайта на компанията или ФБ страницата.

Варен свински джолан

Тъй като едва ли има заведение, в което да не се предлага пилешка супа, партньорите на „Брадърс Комерс“ масово търсят подходящо месо, така че супата да се готви бързо и да е с чудесни вкусови и хранителни качества.
„Едни правят супата с цяло пиле, други с филе, с бутче и т.н. Оказа се, че тънкият момент при пилешкото е добрият бульон. Ако няма такъв, супата не става добра. Успяхме с наши партньори с доста опит да създадем сварено пилешко филе с уникален бульон, което гарантира най-добрата супа, при това сготвена за минути“, казват специалистите на компанията.

Всички желирани продукти с марката „Майстор Гош“ се предлагат в ръкави, тип саздърма и във вакуум опаковки до около 200 г. Бульонът е изцяло натурален и се извлича от кожата на пилето.

Варено пилешко филе

В магазини „Крес“ може да намерите още вкусен желиран свински език под марката „Майстор Гош“. Продуктът може да се хапва направо или да се приготви на тиган или на плоча с масло или паниран.

Свинският джолан е следващият продукт, който се радва на предпочитанията на клиентите в магазини „Крес“. От него може да приготвите чудесни гозби според вашите предпочитания за 20 - 30 минути.

Желирана пача Майстор Гош

Желираната свинска пача и саздърмата също дават възможност да разгърнете въображението си и да приготвите чудесни гозби по традиционни рецепти. Всички тези продукти са източник на колаген, който човешкият организъм набавя чрез храната по естествен начин. Желирането запазва хранителните качества на месата и ги кара да се готвят бързо, обясняват от „Брадърс Комерс“. За да видите как, можете да изгледате видео материалите в сайта на „Брадърс Комерс“ и на ФБ страницата на фирмата.

Гледайте непременно видеото с шеф Тодоров за това как за 20 минути може да приготвите вкусна шкембе чорба.

Коментари към новината

Още новини от Вкусно с Брадърс Комерс