Новини от област Стара Загора и България

Фирма „Естети“ е на последния етап от строителството на жилищния комплекс до НАП в Стара Загора

4358 03/10/2024 15:51 Строителство Имоти
Фирма  Естети  е на последния етап от строителството на жилищния комплекс до НАП в Стара Загора
Съдържание от ESTETI Съдържание от ESTETI

Четири години след първата копка, строителна фирма „Естети“ в Стара Загора навлезе в последния етап на най-амбициозния си проект - „Естети Хоумс“.
Жилищният комплекс се намира зад сградата на изток от НАП, в полите на Аязмото в Стара Загора и обхваща 5 красиви сгради. Четири от тях вече са напълно готови, с Акт 16, а последната сграда е с Акт 14.
Изградена е и голяма част от инфраструктурата и вече са се нанесли част от обитателите на новите жилища.

„Движим се с около 5-6 месеца по-напред от план графика и се надяваме до края на 2025 година да завършим успешно последната сграда, както и инфраструктурата – улични настилки, паркинги, улично, парково осветление и комплексът да добие цялостен вид“, казва собственикът на „Естети “ Евгени Лишев .

Строителната фирма е инвестирала във вечнозелени растения, за да осигури релакс и приятна обстановка за живеещите тук през цялата година .
Напълно разпродадени са и къщите в намиращия се в съседство затвореният комплекс „ Аязмо Парк“. В  строителството му също участва фирма „Естети“.
Комплексът „Аязмо Парк“ се състои от 23 къщи с индивидуална архитектура и озеленени дворове.

Двата комплекса заедно – „Естети Хоумс“ и „Естети Парк“  оформят нов, съвременен квартал на Стара Загора.
Тъй като естетичният облик на сградите е много важен, от , „Естети“ са създали компания, която ще се грижи за косене, озеленяване, поливане, почистване, аварийни ремонти в комплекса през следващите години.

Какво предстои да се направи още в комплекс „Естети Хоумс“, какви жилища търсят старозагорци и какви са плановете на строителната компания, ще научите от видеоинтервюто с Евгени Лишев на Divident.EU

Още новини от Строителство