Новини от област Стара Загора и България

Поздрав от кмета на Нова Загора Галя Захариева за първия учебен ден

Поздрав от кмета на Нова Загора Галя Захариева за първия учебен ден
Divident.€U Divident.€U

Уважаеми учители, ученици и родители,

Скъпи съграждани,
Отново чуваме звъна на първия училищен звънец, оповестяващ най - вълнуващия ден за всички Вас, в който българското училище отваря врати към пътя на знанието!
Мили първокласници,
Предстои Ви ново начало, в което Вашите първи учители с любов ще Ви поведат към знанието и науката. Бъдете търпеливи, смели и ученолюбиви, вярвайте в себе и знайте, че с помощта на Вашите учители ще постигнете бъдещи успехи. Желая Ви здраве, мъдрост и любов към науката.

Скъпи ученици и зрелостници,
Бъдете усърдни в учението и ненаситни за нови знания! С труд и упоритост се стремете да преоткривате и опознавате света около Вас, покорявайки все нови върхове. Помнете, че успехът идва с постоянство, търпение и много труд! Училището е едно от най-великите места, на които животът някога ще Ви отведе, за това смело се впуснете в този необятен свят на знанието!

Скъпи, абитуриенти, вярвайте в мечтите си и знайте, препятствията са много, но преодолими. Бъдете дръзки, упорити, предприемчиви и уверени млади хора, за да реализирате най-смелите си желания!

Уважаеми учители,
Честит празник на всички Вас, които носите училището с любов в сърцето си – като потребност, надежда и очакване! Пожелавам Ви вдъхновение, целеустременост и ентусиазъм, за да разпръсквате светлината на знанието около себе си и с нея да озарявате нашето бъдеще – децата на община Нова Загора.

Бъдете отворени за предизвикателствата и даровете на новата учебна 2024 / 2025 година!

Честит празник и на добър час!

Коментари към новината

Още новини от Образование