Новини от област Стара Загора и България

Конкурсът "Царица Августиада" вече записва кандидатки за короната

Конкурсът Царица Августиада вече записва кандидатки за короната
Divident.€U Divident.€U

Фестивалът на виното и културното наследство "Августиада" ще се проведе за 12-ти път в Стара Загора от 27 до 19 септември. Важна част от фестивала е изборът на "Царица на Августиада", който тази година ще се проведе за 7-ми пореден път.


Момичето, което ще носи "царската" корона ще бъде посланик на фестивала.

Записването за участие в конкурса Царица на Августиада 2024 става лесно. За да се включи в него, всяка от кандидатките трябва да попълни кратка информация за себе си на този линк: https://forms.gle/yGhYSXPprFvnoA4JA

Кандидатките трябва да имат навършени 17 години. Горната възраст е 25 години. Всички участнички в конкурса ще получат атрактивни подаръци.

Срокът за записване е 15 септември 2024 г.

Процедурата по избора ще се проведе на 2 етапа – предварителен кастинг и конкурс. Информация за кастинга ще бъде предоставен допълнително на всяка от участничките. Самият конкурс по избор на "Царица на Августиада 2024" ще се проведе на 27 септември 2024 г. от 20:30 ч. на открита сцена на Античната улица пред Операта.

Можете да следите информация за Конкурса в събитието във фейсбук:
https://www.facebook.com/events/407373971956710

Повече информация може да се получи и на вайбър: 0884 842 933

Фестивалът "Августиада 2024" ще събере за дванадесета поредна година в Стара Загора едни от най-добрите изби на България. Интересни и нови кулинарни продукти ще направят своята премиера по време на фестивалните дни. Виненото събитие на Стара Загора вече е утвърдено със своята уникалност и неповторима атмосфера. Фестивалът ще бъде съпроводен с богата и разнообразна културна програма.

Организатори на събитието са Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора.

Повече за фестивала можете да следите на фейсбук страницата на Фестивала на виното и културното наследство "Августиада".

Коментари към новината

Още новини от Туризъм