Новини от област Стара Загора и България

ДжазАрт фест с международно участие в Казанлък

978 25/08/2024 17:29 Култура Сцени
ДжазАрт фест с международно участие в Казанлък
Divident.€U Divident.€U

Три дни сцената пред “Тракийска гробница” ще е сцена на една изтънчена музика. Три дни любителите на джаза ще могат да чуят български и чужди изпълнители.
На 5.09 (четвъртък) от 19: 00 часа ще имате възможност да сте част от откриването на фестивала в компанията на „Фюжън“ формация „Four of a kind”.

На 6.09 (петък) от 18:30 ще чуете новия авторски албум на група “Александър Леков квинтет” - “Пътуване”. Час по-късно на сцената ще излезе Стийв Хамилтън квартет. На 7.09 (събота) от 19:30 си подарете една вечер с грандиозен концерт. Концертът ще се състои от две части и е посветен на “100 години от основаването на фабрика “Кремона”. В първата - китаристи от града ще представят най-новата продукция на “Кремона” в концерт с участието на Камелия Господинова, Петко Славов и други. Във втората ще чуете изпълнението на рок група “Афекшън”.

На 8.09 (неделя) от 11:00 ще може да започнете деня си със “Закуска на тревата” в ЛХМ “Чудомир”, в нея ще вземат участие Джаз трио Димитровград, със солист Мария Арнаудова.

Коментари към новината

Още новини от Култура