Новини от област Стара Загора и България

Дебора отрече да е плащала за клип с дарени пари чрез видео във фейсбук (ВИДЕО)

Дебора отрече да е плащала за клип с дарени пари чрез видео във фейсбук (ВИДЕО)
Divident.€U Divident.€U

Нарязаната с макетен нож Дебора Михалова пусна светкавично видео в профила си във фейсбук днес, няколко часа след като Пловдивският районен съд промени мярката за неотклонение „задържане под стража“ в „домашен арест“ на подсъдимия за насилието над нея Георги Георгиев.

Отговорът на Дебора е по повод намека на един от адвокатите на Георгиев, че за музикалния клип на Дебора са били платени 20 000 лева, вероятно от дарените по сметката на момичето пари. Информацията, че с 20 000 лева е бил платен въпросният видеоклип „Разбити мечти“ с Дебора и певицата Лидия, е изнесла майка ѝ -  Ивелина по време на съдебния разпит днес. Един от защитниците на Георгиев предположи, че това са пари, които са били дарени на Дебора.

В някои медии се появи и слух, че в сметката си пострадалата 18-годишна старозагорка са се събрали от дарения над 200 000 лева, част от които са отишли в разноски за клипа и за други лични удоволствия.

Дебора нарича във видеото всички тези твърдения „клевети и слухове“, които имат за цел да манипулират хората и да ги настроят срещу нея. Тя подчертава, че за клипа действително са били платени 20 000 лева, но не от нея, а от фирмата за бързи кредити „Кредисимо“. Дебора казва също, че по сметката и са постъпили общо 25 000 лева, от които 20 000 е въпросното спонсорство за клипа от кредитната фирма. Действително в клипа на няколко места има продуктово позициониране с логото на „Кредисимо“.

Ето какво казва Дебора в новото си видеообръщение, което продължава около 2 минути:

„Скъпи приятели, по повод делото днес и всички клевети, които се изписаха по мой адрес и по адреса на семейството ми, искам да изясним някои неща.

Всичко, което се пише по жълтите статии относно моята лична сметка – имах постъпили 25 хиляди лева общо, от които 20 000 лева са ми спонсорство от Кредисимо за първия ми клип.

Имаше слухове, че по личната ми сметка са постъпили 200 000 лева. Представила съм банкови извлечения от тази сметка по повод на 2 жалби, постъпили точно по този въпрос. Стана ясно, че такива пари няма постъпили нито еднократно, нито имам толкова общо в нея.

Сметката ми не е дарителска, а лична. Скъпи приятели, не съм злоупотребила с нито един от вас, няма и да го направя. Опитвам се по един или друг начин да преживея всичко това, което се случи и мисля, че донякъде успявам. Радвам се, че нося силния характер на майка ми и няма да се предам. Не се оставяйте да бъдете манипулирани. Искам да благодаря на хората, които излязоха на протестите и застанаха зад мен. Те не защитиха само мен, а и своите деца, защото подобни хора, ако мога да ги нарека така, не трябва да се разхождат на свобода. И вярвам че истината ще излезе наяве.

Не вярвайте на писания и сайтове, на рекъл и казал, Нека всеки, който твърди, че имам 200 000 лева по сметката, да представи доказателства, че това е така или че съм спонсорирала клипа си с пари от народа. Клипът е спонсориран от Кредисимо.“, завършва Дебора.

Още по темата от днес: Георги от делото „Дебора“ се връща под домашен арест в Стара Загора

Коментари към новината

Още новини от Закон и ред