Новини от област Стара Загора и България

ДПС Стара Загора с обръщение в защита на Халил Летифов

4985 11/07/2024 13:00 Политика Власт
ДПС Стара Загора с обръщение в защита на Халил Летифов
Divident.€U Divident.€U

Старозагорската организация на ДПС публикува обръщение в защита на народния представител от 27-ми Старозагорски избирателен район и дългогодишен лидер на организацията в региона Халил Летифов. Публикацията идва в отговор на поисканите от почетния председател на ДПС Ахмед Доган оставки, между които тези на Делян Пеевски и на Халил Летифов като член на националното ръководство на ДПС.

Ето какво точно пише в обръщението:

"Него го познават всички! Той е човек с голямо сърце, който в годините показа, че не пести сили и средства, за да помогне на някого в нужда, независимо от неговите религия, пол, етнос, светоглед. Човек, последователен в мислите и делата си, който в годините се сблъска с не малко трудности, изправи се пред редица предизвикателства и устоя на всички тях. Показа на всички нас, но вероятно най вече на себе си, че човешките воля и сила са безгранични.

В годините доказа, че преди да бъде политик, е човек с голямо сърце.

Ние вярваме в него!

Ценим високо работата му в полза на обществения интерес и развитието не само на региона, но и на страната! 

Неговите опит и идеи са изключително ценен ресурс за всички. Той има нашата подкрепа и доверие!  Доверете му се и Вие и няма да сгрешите! Той винаги е #заедносхората. Той - заместник-председателя на ДПС и водач на листата на Движението в област Стара Загора Халил Летифов."

#пи2024

#дпс

Коментари към новината

Още новини от Политика