Новини от област Стара Загора и България

Д-р Диана Бушкалова: Красивата усмивка няма възраст и може да бъде постигната винаги (ВИДЕО)

5579 07/07/2024 16:46 Здраве Лечение
Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА Автор: Сашка ПАНАЙОТОВА

Красивата усмивка е постижима цел на всяка възраст и то без особени усилия с помощта на модерната дентална медицина. Това казва в подкаста на Divident.EU „Индикатор със Сашка Панайотова“ създателят на Дентална клиника „Бушкалова“ в Стара Загора д-р Диана Бушкалова.

Д-р Диана Бушкалова и Сашка Панайотова

Извървеният път до откриването на модерната клиника в Града на липите през 2022 година никак не е малък. Д-р Бушкалова вече има зад гърба си близо 40 години работа като дентален специалист, а от 24 години развива частната си практика. Основава клиниката с д-р Димо Бушкалов, а днес я развива до модерното лечебно заведение с нейния партньор в работата и в живота Иван Палийски. Днес, 2 години след старта си, Дентална клиника „Бушкалова“ е Университетска база за специализация към Медицински Университет – Пловдив.

Освен отличен организатор, д-р Диана Бушкалова е едно от най-авторитетните имена в в страната като лекуващ стоматолог, специалист по детска дентална медицина и по дентална естетика.

„Каузата ни е пациентът да получава цялостна, завършена грижа – под един покрив да предложим всички дялове на денталната медицина в специализирани кабинети, оборудвани с най-съвременна апаратура, в които работят висококвалифицирани дентални специалисти. Клиниката разполага и с модерна операционна зала и най-съвременна система за образна диагностика. Затова в Дентална клиника „Бушкалова“ се извършват и най-сложните хирургически интервенции под медикаментозен сън, който осигурява на пациентите както безболезнено лечение, така и отличен краен резултат – пленителна усмивка.

В подкаста д-р Бушкалова разказва както за пътя, който е изминала, за да създаде клиниката, така и за нейните възможности да решава и най-трудните дентални казуси, за грижата за зъбите както при възрастните, така и при децата, за възможностите за пренареждане на зъбите и предимствата при поставяне на импланти.

„Символът на Дентална клиника „Бушкалова“ е пеперуда, защото всеки наш пациент преминава през трансформация, както какавидата се превръща в красива пеперуда. Красивите усмивки, които създаваме, помагат на пациентите да изявяват себе си, а ние да се изявим като лечители“, казва д-р Диана Буикалова.

Какво още казва тя, вижте и чуйте в подкаста със Сашка Панайотова.

Коментари към новината

Още новини от Здраве