Новини от област Стара Загора и България

Графа превзе Летния театър в Стара Загора с най-обичаните си хитове

4454 29/06/2024 00:12 Забавно Шоу
Графа превзе Летния театър в Стара Загора с най-обичаните си хитове
Автор: Стоян СТРАТИЕВ Автор: Стоян СТРАТИЕВ

Влади Ампов Графа направи очакваното – страхотен концерт в Летния театър на Стара Загора, с който откри националното си турне из България. Феновете му в Града на липите не останаха излъгани в очакването си да получат свежа порция шоу от най-висок клас.

Преди старта на същинския концерт на сцената излезе детският духов оркестър от Велико Търново „Джуниър Бенд“, който успешно подгря настроението за големите хитове на Графа.

А Той се появи на сцената по-елегантен от всякога заедно с група „ЛаТиДа“ и страхотните Борислав Бояджиев-Борче – ударни, Александър Обретенов - бас китара, Мирослав Иванов - китари и Венцислав Трифонов - духови, беквокалистите от ЛаТиДа, танцьорите от RiО Crew.

Графа започна директно с динамичните парчета, изправяйки целия Летен театър на крака, за да стигне кулминацията с отпускарския хит „Свършвам работа и дим да ме няма“.

Огромна тройна видеостена караше всяка песен да оживее с оригинални анимации, пренасяйки публиката във фантастичния свят на Графа.

Старозагорци доказаха, че познават творчеството на Влади Ампов в дълбочина, независимо дали ще запее от новите или по-стара песен. Заралии знаеха всяка дума от хитовете му наизуст и се раздадоха докрай. На „Крадена любов“ Графа стана почти излишен.

Страхотно усещане създаде анимацията към един от най-новите хитове на Графа – „Вековна гора“. Огромни анимирани клони започнаха да се разлистват зад гърбовете на изпълнителите, докато над публиката се извисяваха красивите борови дървета на парк Аязмото и звездите на прекрасната юнска нощ. На друго място това просто няма как да се случи!

Всички знаем, че Графа е граф, обаче запее ли бавна песен, категорично става Краля на баладите. Влади Ампов изпя едни от най-обичаните баладични песни, карайки старозагорци да молят за още и още и още и още в края на концерта, когато му се наложи на няколко пъти да излиза отново и отново на сцената. За да завърши по страхотен начин – абсолютно сам на сцената с една китара в ръцете и „Давам всичко за теб“.

След концерта Графа дълго разговаря и се снима с фенове, раздавайки автографи и селфита. Утре заминава за следващия си концерт от турнето, зареден с позитивната енергия на Стара Загора.

За eкипа на Divident.EU беше удоволствие да е медиен партньор на „Най-щастливото турне“ на Графа в Стара Загора.

Коментари към новината

Още новини от Забавно