Новини от област Стара Загора и България

Графа и Мария Илиева стартират летните си турнета от Стара Загора

4454 18/06/2024 12:10 Забавно Шоу
Графа и Мария Илиева стартират летните си турнета от Стара Загора
Divident.€U Divident.€U

Двама от най-големите български поп изпълнители - Мария Илиева и Графа, ще стартират летните си национални турнета от Стара Загора. Концертите и на двамата любимци на публиката ще се състоят на Летния театър в парк "Митрополит Методий Кусев" - Аязмото. Не сте забравили, че Мария Илиева и Графа имат общ хит - "Крадена любов". Ще я изпеят в нови аранжименти, но поотделно - всеки на концерта си.

На 21 юни феновете на кралицата на българската поп музика - Мария Илиева, могат да се насладят на най-големите ѝ хитове. След успеха на турнето „Любов” в края на 2023 г., Мария залага на концерти на открито в летните театри в страната, като ще посети и градове, които миналата година не бяха част от обиколката ѝ. Стара Загора беше сред пропуснатите градове.

Затова пък сега Стара Загора е първия град от турнето „100 причини”, кръстено на едноименния хит на певицата. Освен него публиката ще има възможност да чуе нови аранжименти на хитовете „Лунен сън”, „I Like”, „Играя стилно”, „Любов”, „Остани тази нощ”, „Крадена любов” и много други. Мария и бендът ѝ обещават двучасово забавление, което със сигурност ще се помни дълго.

„Много се вълнувам, че турнето ми започва именно в Стара Загора – прекрасен, любим мой град, който не успях да посетя по време на миналогодишното турне. На 21 юни в Летния театър аз и бандата ми ще ви дадем поне 100 причини да се чувствате добре!” обещава Мария.

Билетите за концерта са в продажба в мрежите на Eventim и Grabo.bg. Мария Илиева подарява специално семейно изживяване – всички деца до 12-годишна възраст влизат безплатно в Летния театър. Почитателите ще имат възможност да си закупят ексклузивни брандирани артикули – тениски, чанти, албуми.

Концертът на Мария Илиева в Летен театър – Стара Загора е на 21.06.2024 г. от 21 ч.

Седмица по-късно - на 28 юни, отново на Летния театър в Стара Загора започва първия концерт от „Най-щастливото турне“ на любимия ни Влади Ампов - Графа. Сцената на Летния театър в Стара Загора ще се преобрази, за да посрещне публиката с впечатляваща мултимедийна сценография, стилно осветление и завладяваща хореография.

Влади Ампов - Графа, заедно с бенда си, беквокалите от ЛаТиДа и танцьорите от Riu Crew, ще подарят на публиката незабравима вечер, изпълнена с любими хитове и емоционални моменти.

Очакват ви емблематични песни като „Дим да ме няма“, „Фиаско“, „А дано, ама надали“, „Ти грееш“, „Крадена любов“, „Слънце в очите ти“, както и трогателни изпълнения на „Да“, „Ако има рай“, „Вековна гора“, „Невидим“, „Искам те“, „Ванилия“ и „Давам всичко за теб“.

Вечерта на 28 юни ще бъде не само изпълнена с музика, но и с екологично послание. Всеки посетител на концерта ще има възможност да се включи в специална игра и да спечели награди, а същевременно да допринесе за опазването на околната среда.

Коментари към новината

Още новини от Забавно