Новини от област Стара Загора и България

Стотици старозагорци и гости на града приветстваха Маги Джанаварова във втората вечер на Jazzфест 2024

3023 12/06/2024 14:21 Култура Сцени
Стотици старозагорци и гости на града приветстваха Маги Джанаварова във втората вечер на Jazzфест 2024
Divident.€U Divident.€U

Цяла седмица Стара Загора е джаз, а изненадите са гарантирани

С бурни аплодисменти завърши втората вечер от фестивала „Цветовете на джаза“, провеждащ се в сърцето на Стара Загора - Античен форум „Августа Траяна“. Там, под звездите, великолепната Маги Джанаварова направи истинско шоу, премесено с класическия и модерен джаз стил.

Тя благодари на събралата се публика за емоциите и на Община Стара Загора за поканата да бъде част от звездите на Jazzфеста. „Виждам перфектна организация, за всичко е помислено до последния детайл. Надявам се скоро да бъда отново гост в града на липите, тръгвам си много положително заредена“.

Малко по-късно, гостите на фестивала посрещнаха една от най-успешните изгряващи български банди – „SoulBmoll“, които завършиха вечерта не по-малко бурно аплодирани. Техният неизчерпаем талант и уникалното им звучене подариха незабравимо изживяване на всички присъстващи.

Тази вечер, от 19.00 часа, на сцената се качва Биг Бендът на Стара Загора с диригент Виктор Крумов. От 20.00 часа пък, публиката ще посрещне неповторимата Белослава с концерта „Welcome to 74th street”, заедно с Живко Петров - пиано, Димитър Семов – ударни, Димитър Карамфилов –контрабас и Младен Димитров - DJ Mr. Moon.

Входът е свободен, а доброто настроение е задължително, напомнят организаторите.

Коментари към новината

Още новини от Култура