Новини от област Стара Загора и България

Ограничава се движението в централната градска част на Казанлък заради Празника на розата

2061 28/05/2024 15:20 Общество България
Ограничава се движението в централната градска част на Казанлък заради Празника на розата
Divident.€U Divident.€U

Ограничава се движението в централната градска част на Казанлък заради Празника на розата. 

Заповедта на кмета Галина Стоянова гласи:
- Да се затворят за движение на ППС-та бул. „ 23-ти Пехотен Шипченски Полк “ и бул. „ Княз Александър Батенберг” в гр. Казанлък, както следва: от кръстовището на бул. „ 23-ти Пехотен Шипченски Полк “ и ул. „ Александър С. Пушкин “ (Абаята) до кръстовището на бул. „ Княз Александър Батенберг” и бул. „ Никола Петков” ( до Лидл).
- Да се въведе временен режим на движение на ППС- та по обходните улици: ул. „ Александър С. Пушкин “ на север и на юг и бул. 23-ти Пехотен Шипченски Полк на запад , към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.
- Да се затворят за движение на ППС -та бул. „ Розова долина в гр. Казанлък, както следва: на север от кръговото движение на ул. „ Бачо Киро“ до кръстовището на бул. „ 23-ти Пехотен Шипченски Полк“.
- Да се затвори за движение на ППС -та ул. „Пейо Яворов“ гр. Казанлък, както следва: от кръстовището на ул. Пейо Яворов и бул.“Розова долина“ след паркинг зад Универмаг посока изток.
- Да се въведе временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: по кръговото движение на ул. „Бачо Киро“ и бул. „ Розова долина“ в посока надлез „ Катекс“, към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.
- Временната организация за движението на МПС – та да се въведе, след като са налице всички условия за организация и безопасност на движението.

Срок на действие на временната забрана за обществено ползване е от 8:00ч. до 15:00ч. на 02.06.2024г. ( неделя) .

Коментари към новината

Още новини от Общество