Новини от област Стара Загора и България

Над 50 работодатели ще участват в кариерен форум, организиран от Стопанския факултет на СУ "Кл. Охридски"

Над 50 работодатели ще участват в кариерен форум, организиран от Стопанския факултет на СУ Кл. Охридски
Divident.€U Divident.€U

Събитието ще се проведе на 28 май и е със свободен достъп за всички заинтересовани лица

Стопанският факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организира Кариерен форум с отворен достъп за всички заинтересовани лица. Форумът „С поглед в бъдещето“ ще се проведе на 28 май, вторник, от 11:00 до 18:00 ч. в кампуса на Стопанския факултет на бул. „Цариградско шосе“ 125, бл. 3. Съорганизатори на събитието са Кариерният център на Стопанския факултет, организацията на студентите от Стопанския факултет „Бизнес клуб“, Студентският съвет на СУ „Св. Климент Охридски“ и AIESEC България. Административен партньор на събитието е Сдружението на завършилите Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Програмата на 28 май включва разполагане на фирмени изложбени щандове на работодатели, партниращи със Стопанския факултет. На разположение на участващите компании ще е новото co-working пространство във факултета, където ще могат да се провеждат блиц интервюта с потенциални кандидати. Събитието е със свободен достъп както за студенти на Стопанския факултет, така и за студенти и ученици от други учебни заведения и за всички заинтересовани лица.


В настоящото 8-о издание на Кариерния форум на Стопанския факултет на СУ ще се включат рекорден брой участващи компании, държавни институции и браншови организации. Всеки заинтересован ще може да се срещне с представители на над 50 организации от различни направления: финанси, счетоводство, одит, изкуствен интелект, финтех, аутсорсинг, информационни технологии, телекомуникации, държавно управление, човешки ресурси, енергиен сектор, търговия, банкиране, добивна дейност, образование, инженерни науки и други.

Кариерният форум на Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ през годините се утвърди като успешна инициатива, която помага на студенти и ученици да направят първи крачки в посока на своето професионално развитие.

Коментари към новината

Още новини от Образование